Vacatures

Parttime medewerker bediening

Wil jij werken in een veelzijdig horecabedrijf waar geen enkele dag hetzelfde is?
Lijkt het je leuk om de ene dag te werken tijdens een vergadering of bijeenkomst en de volgende dag op een bruiloft? Lees dan gauw verder!

Wie zijn wij:
Wij zijn een dynamisch horecabedrijf met vier locaties:

Partycentrum de Lockhorst (Sliedrecht)
Brasserie Elco (Sliedrecht)
Elco Party & Catering Service (Sliedrecht)
Het Arsenaal (Nieuwpoort)

Door de week bedienen wij voornamelijk de zakelijke markt. Wij verzorgen vergaderingen en trainingen maar ook grote congressen!
In de weekenden verzorgen wij vooral feesten en partijen. Een verjaardag, huwelijksfeest, een kraamfeest of jubileumfeest? Niets is voor ons te gek!
Met onze Elco Party & Catering Service verzorgen wij ook catering op locatie. Dit kan bij mensen thuis zijn of bij een bedrijf.

Wie zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije medewerker (m/v) die ons gezellige team wil komen versterken in de bediening.
Weet jij van aanpakken en vind je het niet erg om wisselende uren te werken door de week, in de avond en in het weekend? Neem dan contact met ons op.

Wat bieden wij:
Wij bieden je een functie aan voor 15 of 32 uur per week. Je komt te werken in een leuke werkomgeving met een gezellig en dynamisch team. Je hebt afwisselende en uitdagende werkzaamheden, geen dag is hetzelfde. Ook bieden wij je een marktconform salaris.

Contactgegevens:
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Per e-mail kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wordt jij onze nieuwe collega? Hopelijk horen we snel van jou!