Vacatures

 

EERSTE MEDEWERKER BEDIENING

Wil je werken in een veelzijdig horecabedrijf waar geen dag het zelfde is? Lijkt het je leuk om de ene dag op een vergadering te werken en de volgende dag op een bruiloft? Lees dan gauw verder!

Wie zijn wij:
Wij zijn een veelzijdig horecabedrijf met vier locaties:

Partycentrum de Lockhorst (Sliedrecht)
Brasserie Elco (Sliedrecht)
Elco Party & Catering Service (Sliedrecht)
Het Arsenaal (Nieuwpoort)


Door de week bedienen we voornamelijk de zakelijke markt. We verzorgen vergaderingen, trainingen, maar ook grote congressen zijn bij ons mogelijk. In de weekenden verzorgen we voornamelijk feesten en partijen. Een verjaardag, huwelijksfeest, kraamfeest of jubileumfeest? Niets is voor ons te gek.

Wie zoeken wij:
Wij zoeken een medewerker(ster) die zelfstandig te werk gaat en die de verantwoordelijkheid kan dragen om bijeenkomsten vlekkeloos te laten verlopen. We zoeken iemand met het volgende profiel:

- Je weet van aanpakken! Zowel tijdens de uitvoering van partijen, maar ook in de voorbereiding. Je vind het niet erg om de zalen gereed te maken voor een bijeenkomst
- Je hebt ervaring in de horeca en hebt oogt voor kwaliteit en detail
- Jij weet een glimlach te toveren op het gezicht van onze gasten, gastvrijheid zit in jou!
- Je bent gemotiveerd, leergierig en draait nergens je hand voor om
- Je bent flexibel en gaat enthousiast te werk
- Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij:
Wij bieden je per direct een parttime functie aan. De functie zal in eerste instantie voor 25 tot 30 uur per week zijn. Uitbreiding naar een fulltime dienstverband is mogelijk. Je komt te werken in een leuke werkomgeving met een jong, gezellig en dynamisch team. Je hebt afwisselende en uitdagende werkzaamheden, geen dag is het zelfde. Wij bieden je een marktconform salaris.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via: 0184-499305

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij zien je CV en motivatiebrief met veel plezier tegemoet. Je kunt deze sturen naar:

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.
Per e-mail kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.