Buffetten

 
 

Koude buffetten
 


 
Buffet B
€ 32,50 per persoon
 
• Huisgemaakte rundvleessalade
• Frisse groene salade met serranoham, roombrie en yoghurtdressing
• Rundercarpaccio met pecorino kaas, spekjes, rucola en truffelmayonaise
• Gesneden Mexicaanse kipfilet met krokante nacho’s en tomatensalsa

• Huisgemaakte zalmsalade
• Fruits de mer salade met bosui en geroosterde paprika
• Gele rijst salade met tonijn en sojadressing
• Gerookte zalm met kappertjes en rode ui

• Wit en bruin stokbrood met gezouten roomboter en kruidenboter
 


 
Koud/warme buffetten
 


 
Buffet D
€ 42,50 per persoon
 
Koude gerechten
 
• Huisgemaakte rundvleessalade
• Traditionele caesar salade met gegrilde kipfilet, ei, ansjovis en frisse yoghurtdressing
• Rundercarpaccio met pecorino kaas, spekjes, rucola en truffelmayonaise
• Vitello tonato met kappertjes en delicate tonijnmayonaise

• Huisgemaakte tonijnsalade met gegrilde tonijn, sojadressing en sesam
• Groene salade met Hollandse garnalen en frambozen vinaigrette
• Duo van gerookte zalm en gravad lax met verse dille
• Aan het buffet gesneden; gerookte paling

• Mini broodjes en ambachtelijk polderbrood
• Gezouten roomboter, kruidenboter en heksenkaas

Warme gerechten

• Aan het buffet gesneden; polderrund met peperroomsaus
• Varkenshaas medaillons met pomodori tomaat, ui en verse basilicum, gegratineerd met kaas
• Gegrilde kipfiletreepjes in satésaus

• Gestoomde zalmfilet met gegrilde knoflookgamba’s in romige bieslooksaus

• In groentebouillon gegaarde rijst
• In knoflookroom gegaarde aardappels
• Verse friet met Zaanse mayonaise
 

 
Spaans tapasbuffet
€ 35,00 per persoon
 
Koude gerechten
 
• Spaanse salade van aardappel en chorizo
• Gegrilde pinchos van kip met Spaanse marinade
• Serranoham met meloen

• Frisse tonijnsalade met gele rijst, haricots verts, tomaat en ei
• Koud opgemaakte zalmfilet met pikante mosseltjes en ansjovis
• Gemarineerde garnalen in aioli

• Salade met tomaat, komkommer en manchego kaas

• Diverse broodsoorten, gezouten roomboter en tomaten tapenade

Warme gerechten

• Gegrilde kipfiletreepjes met paprika in een romige sherrysaus
• Rundergehaktballetjes in pittige tomatensaus
• Paella Valenciana met zalm, mosselen en gamba’s
• Gepocheerde tongrolletjes met kreeftenjus en koude tomatensalsa

• Gebakken aardappel met ui en geroosterde paprika
• Twee soorten rauwkostsalade

 
Winterbuffet
€ 27,50 per persoon
 
Voorgerecht
 
• Erwtensoep of bruine bonensoep
• Ambachtelijk polderbrood met gezouten roomboter

Warme gerechten

• Zuurkoolstamppot met slagersrookworst en zuurkoolspek
• Hutspot met klapstuk
• Boerenkoolstamppot met rundergehaktballetjes en mosterdjus
• Traditionele Hollandse rodekool met stukjes appel en aardappel-knolselderijpuree
• Hollandse bonenschotel

• In groentebouillon gegaarde rijst

Het winterbuffet wordt geserveerd met grove mosterd, Amsterdamse ui, piccalilly, augurk en oma’s appelmoes met kaneel
 
elco__arie-0094
 

 
Desserts
 


 
Sluit uw buffet af met een heerlijk dessert. Kies voor één van onze trifle’s of een heerlijke ijstaart.
 

 
Omelet Siberienne
€ 5,75 per persoon
 
IJstaart met drie smaken ijs naar keuze, cake en opgeklopt eiwit. Naar wens geserveerd met vuurwerk en met uw eigen foto.
 

 
Neem voor meer informatie contact op!