Locaties

 
Elco Catering beschikt over drie eigen exclusieve locaties en werkt daarnaast veelvuldig samen met diverse locaties in de regio. Op al deze locaties kunnen wij voor u de complete catering tijdens uw bruiloft, vergadering, bedrijfsfeest of receptie verzorgen.

Iedere locatie heeft een eigen sfeer en karakter. Wij adviseren u graag welke locatie het best aansluit op uw bijeenkomst.

Kijk hieronder naar de mogelijkheden.
 
Onze partners
Het Arsenaal

In het knusse stadje Nieuwpoort ligt het Arsenaal. Het Arsenaal is gevestigd in een pand dat in de 18e eeuw heeft gediend als opslagplaats voor wapens en munitie. Door restauratiewerkzaamheden is de oude sfeer en gezelligheid gebleven, maar is het pand van alle gemakken voorzien!

Het Arsenaal biedt ruimte tot maximaal 150 personen. Dit maakt deze locatie geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als privéfeestjes. Voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of vergadering bent u bij Het Arsenaal aan het juiste adres. 

Kijk op www.hetarsenaalnieuwpoort.nl voor meer informatie.


Partycentrum de Lockhorst is een multifunctioneel zalencentrum, centraal gelegen in de Drechtsteden. Partycentrum de Lockhorst beschikt over vijf sfeervol ingerichte ruimtes. De zalen variëren in grootte en zijn geschikt voor het organiseren van diverse bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. Het treinstation en de A15 liggen op een steenworp afstand. Voor de deur is een groot parkeerterrein aanwezig waar alle gasten gratis hun auto kwijt kunnen.

Kijk op www.partycentrumdelockhorst.nl voor meer informatie

Brasserie Elco is een bruin café en grenst aan Zwembad de Lockhorst en Partycentrum De Lockhorst. 

Brasserie Elco is met haar warme uitstraling een uitstekende gelegenheid voor een gezellige borrel of een etentje met vrienden of uw collega’s. Daarnaast is Brasserie Elco af te huren voor familie- of bedrijfsfeesten tot 75 personen. Ook kinderfeestjes kunnen gehouden worden in combinatie met het zwembad. Van de verjaardag van uw zoon of dochter maken wij een onvergetelijke dag! 

Zodra de eerste zonnestralen naar binnen schijnen opent Brasserie Elco haar terrasdeuren! Vanaf dit knusse terras heeft u uitzicht op een deel van de twee buitenzwembaden en het speelterrein voor kinderen. 

Kijk op www.brasserie-elco.nl voor meer informatie

Ook verzorgen wij de catering voor de volgende locaties;
Het Regthuis

Geschikt voor kleinere gezelschappen

Meer informatie over Het Regthuis

Het Oude Koetshuys en Het Oude Huis
 
In Oud-Alblas, geschikt voor maximaal 50 personen

Meer informatie over Het Oude Koetshuys


Molen Kyck over den Dyck in Dordrecht is de enige molen die Dordrecht nog rijk is! De molen is een uitstekende en bovenal bijzondere locatie om een feest te geven. De molen heeft twee ruimtes voor vergaderingen, bruiloften en partijen: de begane grond met entresol en de tweede zolder. Voor diners kunt u terecht tot 60 personen. Tijdens een receptie is er genoeg ruimte voor ongeveer 150 mensen.

Let op: In verband met wettelijke milieubepalingen en de geldende vergunning van de molen over geluidsoverlast voor de buurt, kan het gebruik van elektrisch versterkte muziek niet worden toegestaan.
 
Meer informatie

 
Neem voor meer informatie contact op!