Het Oude Koetshuys en Het Oude Huis

Het Oude Koetshuys - B&B
Aan het riviertje de Alblas, dat zich slingert langs een lint van eeuwenoude boerderijen, daar ligt Het Oude Koetshuys. De smaakvolle inrichting straalt immense rust uit. Omringd door enerzijds vele moderniteiten, zoals internet, breedbeeld TV, CD-speler e.d., maar aan de andere kant de gemoedelijke en "welkome" sfeer van het platteland, zoals het vroeger was..... Wenst U een ontbijt ? Het wordt voor U klaargemaakt met huisgemaakte produkten en op de afgesproken tijd.
Het Koetshuys heeft een groot romantisch terras aan het water en maakt deel uit van een domein, met een prachtig onderhouden boerentuin, een ganzenwei en twee steigers. 's Zomers is er de weelderige tuin en gelegenheid om te vissen; 's Winters kan er zo mogelijk geschaatst worden. (Molentocht.....) Fietsen kunnen gehuurd worden en er zijn diverse wandelroutes, bijvoorbeeld naar de "molens van Kinderdijk"....Ook bestaat de mogelijkheid om met een antiek sleepbootje (met schipper) over de Alblas een vaartocht naar de molens te maken. Kortom: een idyllische plek met vele mogelijkheden. Een onderkomen waar je altijd zou willen wonen.
 
Het Oude Huys - Trouwlocatie
"Een Parel aan de Alblas". Op de oprijlaan wordt U al verwelkomd door scharrelende krielkippen en ganzen die "aanslaan". Deze lokatie, een oude boerderij uit 1885, is uniek! Alleen al door zijn ligging op een woonheuvel in een bocht van de rivier de Alblas. De boerderij is de laatste jaren geheel verbouwd tot een prachtige woonboerderij, met behoud van alle originele, weer teruggebrachte, elementen.
Bij binnenkomst denk je direkt aan oude en vervlogen tijden.... De ramen en grote openslaande deuren naar de boomgaard geven een prachtige lichte ruimte, waar het goed toeven is en onvergetelijk voor elk bruidspaar, dat elkaar op deze plaats het "Ja-Woord" geeft!
het oude koetshuis
tuin het oude koetshuis
inrichting oude koetshuis