Locaties

 
Elco Catering beschikt over drie eigen exclusieve locaties en werkt daarnaast veelvuldig samen met diverse locaties in de regio. Op al deze locaties kunnen wij voor u de complete catering tijdens uw bruiloft, vergadering, bedrijfsfeest of receptie verzorgen.

Iedere locatie heeft een eigen sfeer en karakter. Wij adviseren u graag welke locatie het best aansluit op uw bijeenkomst.

Kijk hieronder naar de mogelijkheden.
 

 

Het Arsenaal

In het knusse stadje Nieuwpoort ligt het Arsenaal. Het Arsenaal is gevestigd in een pand dat in de 18e eeuw heeft gediend als opslagplaats voor wapens en munitie. Door restauratiewerkzaamheden is de oude sfeer en gezelligheid gebleven, maar is het pand van alle gemakken voorzien!

Het Arsenaal biedt ruimte tot maximaal 150 personen. Dit maakt deze locatie geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als privéfeestjes. Voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of vergadering bent u bij Het Arsenaal aan het juiste adres. 
Wist u dat wij ook een officiële trouw locatie zijn?

Kijk op www.hetarsenaalnieuwpoort.nl voor meer informatie.


 
Partycentrum de Lockhorst

Partycentrum de Lockhorst is een multifunctioneel zalencentrum, centraal gelegen in de Drechtsteden. Partycentrum de Lockhorst beschikt over vijf sfeervol ingerichte ruimtes. De zalen variëren in grootte en zijn geschikt voor het organiseren van diverse bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. Het treinstation en de A15 liggen op een steenworp afstand. Voor de deur is een groot parkeerterrein aanwezig waar alle gasten gratis hun auto kwijt kunnen.

Kijk op www.partycentrumdelockhorst.nl voor meer informatie
 

 
Brasserie Elco

Brasserie Elco is een bruin café en grenst aan Zwembad de Lockhorst en Partycentrum De Lockhorst. 

Brasserie Elco is met haar warme uitstraling een uitstekende gelegenheid voor een gezellige borrel of een etentje met vrienden of uw collega’s. Daarnaast is Brasserie Elco af te huren voor familie- of bedrijfsfeesten tot 75 personen. Ook kinderfeestjes kunnen gehouden worden in combinatie met het zwembad. Van de verjaardag van uw zoon of dochter maken wij een onvergetelijke dag! 

Zodra de eerste zonnestralen naar binnen schijnen opent Brasserie Elco haar terrasdeuren! Vanaf dit knusse terras heeft u uitzicht op een deel van de twee buitenzwembaden en het speelterrein voor kinderen. 

Kijk op www.brasserie-elco.nl voor meer informatie
 


 
Neem voor meer informatie contact op!