tekst elco-catering.nl

3- of 4- gangendiner


3-gangenmenu € 28,50 p.p.
4-gangenmenu € 32,50 p.p.

Per gang kunt twee gerechten kiezen. Deze gerechten vormen tezamen het keuzemenu voor uw gasten. Hieronder ziet u de mogelijkheden om uw eigen 3- of 4-gangenmenu samen te stellen.
Voorgerechten
Soepen
• Rundercarpaccio met kappertjes, spekjes, pijnboompitjes, rucola en pecorino kaas
• Salade van avocado, bosui en garnaaltjes met een dragonmayonaise
• Salade van rode biet, bosui en walnoot met gerookte eendenborst en een patémousse met port en truffel
• Gemarineerde oosterse zalm op een salade van komkommer, papaja, granaatappel, wortel, sesamzaad en cashewnoten
• Tartaar van tomaat en balsamiek met gemarineerde courgette en hummus
• Soep van verse pomodori tomaten en pesto
• Licht gebonden courgettesoep met Parmezaanse kaas
• Romige soep van Dijonmosterd met uitgebakken spekjes
• Bisque van Hollandse garnalen
Hoofdgerechten
Dessert
• Rundermedaillons met een saus van champignons, spekjes en zilverui
• Varkenshaas biefstukjes omwikkeld met serranoham en een saus van geroosterde paprika en kruiden
• Gebakken zeebaarsfilet met een salsa van tomaat, ui en koriander
• Gebakken zalmfilet met een boter dragonsaus
• Polenta overbakken met paddenstoelen en gegratineerd met geitenkaas
• Omelet Siberiènne (ijsschuimtaart met vuurwerk + evt. foto)
• Yoghurtbavarois met chocolademousse en een crumble van brazil koffie
• Vanille panna cotta met een schuim van passievrucht en een frambozen kletskop
• Dame blanche met warme chocoladesaus
Dieet of speciale wensen voor een menu? Wij maken graag een passend voorstel.

Walking Dinner

€ 32,50 p.p. Vanaf 25 personen.

In een tijdsbestek van 3,5 a 4 uur serveren wij acht gerechtjes. Deze gerechtjes kunnen zowel zittend als staand in een ongedwongen sfeer worden gegeten.

Uit onderstaande lijst kunt u uw walking dinner samenstellen. Een walking dinner bestaat uit drie koude gerechten, een soepje, twee warme gerechten en twee desserts.
Koude gerechten
• Carpaccio op traditionele wijze
• Kalfstartaar met truffelmayonaise
• Serranoham met gekonfijte tomaat en mozzarella
• Salade met gerookte kip en geroosterde zoete aardappel
• Avocado salade met garnaatljes
• Oosterde salade met gemarineerde zalm
• Rillette van makreel met honingmosterd hangop
• Tartaar van tomaat met courgette en hummus
Soepen
• Soep van verse Pomodori tomaat en pesto
• Dijon-mosterdsoep met spekjes
• Licht gebonden courgettesoep met Parmezaanse kaas
• Soep van bospaddestoelen
• Provençaalse vissoep met garnaaltjes
Warme gerechten
• Ossenhaasspiesje met tijmjus en hete bliksem
• Varkenshaasmedaillon met een saus van geroosterde paprika en bloemkool mousseline
• Polderkipfilet gevuld met tapenade van tomaat en een saus van tomaat en geroosterde groenten
• Lamsstoverij met zoete aardappel en kool
• Saltimbocca (schnitzel gevuld met parmaham, salie en caponata)
• Zeebaarsfilet met een salsa van tomaat en courgette
• Zalmfilet met een boter dragonsaus en groene asperge
• Spiesjes van gegrilde scampi’s met knoflooksaus en gegrilde bosui
• Polenta overbakken met paddenstoelen en gegratineerd met geitenkaas
Dessert
• Tiramisu volgens oud Italiaans recept
• Panna cotta met een mangoschuim
• Crème brûlée
• Vanille ijs met boerenjongens en slagroom
• Fruitsalade van het seizoen
• Lolly van geitenkaas met sesamzaad en vijgenjam
• Twee kaassoorten met amandelbrood